Voor elke sector een geschikte elektrische golfkar

Het gebruik van elektrische voertuigen wordt door de duurzame eigenschap op het moment steeds populairder. Bij Bringo kunt u een nieuwe elektrische golfkar kopen of huren, tegen een goede prijs. Ook verkopen wij diverse modellen gebruikte elektrische golfkarren. De elektrische golfkarren van Bringo zijn geschikt voor personen- en goederenvervoer in de recreatiebranche, de zorg en voor de facilitaire dienst.

Elektrische golfkar in de recreatiebranche

In deze branche verkopen en onderhouden wij elektrische golfkarren aan campings, hotels, resorts, vakantieparken, dierentuinen, attractieparken en overige bedrijven in de recreatiesector.

Voorbeelden van de talloze toepassingen:

• Golfkar met open laadbak voor het stadspark • Golfkar met gesloten laadbak voor de schoonmaakdienst of linnenservice • Shuttle met gesloten cabine en laadbak met rolluik voor de technische dienst • 14-persoons Bringo voor vervoer van- en naar de kidsclub • 8+14 shuttletrein om toeristen de stad te laten zien

Elektrische golfkar in de zorgsector

In de zorg moeten er dagelijks grote afstanden worden overbrugt. Denk hierbij aan een ingang die verder gelegen is van de parkeerplaats. Het gebruik van een elektrische golfkar kan hiervoor een uitkomst bieden. Ziekenhuizen zijn regelmatig op zoek naar gesloten shuttles (schuifzeilen of deuren). Naast voertuigen voor buiten verhuren wij ook elektrische golfkarren met een kleine draaicirkel voor binnen. Vaak gaat de voorkeur uit naar een Bringo PM-2+2 waarmee, naast de chauffeur, 3 personen vervoerd kunnen worden. Wij hebben natuurlijk nog veel meer elektrische golfkarren beschikbaar voor bijvoorbeeld goederenaanvoer of de technische dienst.

Diverse elektrische golfkarren voor de facilitaire dienst

Wilt u graag minder tijd kwijt zijn aan het verplaatsen rondom een groot of huren van een elektrische golfkar is dan eventueel waar u naar op zoek bent. Wij hebben al veel klanten met de volgende voertuigen blij mogen maken: • Elektrische golfkar met laadbak en kliko-drager voor de werknemers van grote parkeergarages • Elektrische golfkar met verlengde, kiepbare laadbak voor groenonderhoud • Verhoogde 6-zitters voor [vervoer van personen op begraafplaatsen • Elektrische golfkar voor beveiliging groot bedrijventerrein

Service en onderhoud van elektrische golfkar

Naast de verkoop en levering van elektrische golfkarren, zorgt Bringo ook voor service en onderhoud. Wij bieden een all-in service-overeenkomst, zodat u zonder zorgen over het onderhoud, kunt genieten van de voordelen van uw elektrische golfkar. Indien gewenst wordt vervangend vervoer geregeld. Zo heeft u altijd een elektrische golfkar klaar staan. Verschillende onderdelen en accessoires voor een elektrische golfkar van Bringo, maar ook voor EZGO, Club Car en Yamaha vindt u bij ons. Bent u opzoek naar een elektrische golfkar of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 06-544760016 of info@bringo.nl.