Bringo CM-2 elektrische golfkar: uw partner voor efficiënt en comfortabel werk

In de dynamische wereld van vandaag is de Bringo CM-2 Elektrische golfkar met superior cabine de perfecte keuze voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbaar, veelzijdig en comfortabel werkvoertuig.

Uitmuntende kenmerken van de Bringo CM-2 elektrische golfkar

  • Superior cabine: De CM-2 is uitgerust met een cabine die bescherming biedt tegen weersinvloeden, waardoor het werken in slecht weer geen probleem meer is.
  • Aanpasbaarheid: Met de mogelijkheid om de golfkar volledig aan te passen, kan de CM-2 worden uitgerust met verschillende soorten laadbakken, afhankelijk van de specifieke behoeften van uw werk.
  • Geavanceerde technologie: De onafhankelijke wielophanging en luxe zittingen zorgen voor een comfortabele rijervaring, terwijl de LED-verlichting en ruitenwisser de veiligheid verhogen.
  • Krachtige prestaties: Aangedreven door een 4kW elektromotor en ondersteund door een 48V controller en volautomatische lader, biedt de CM-2 betrouwbare prestaties en een uitstekende actieradius.

De Bringo CM-2 is niet alleen een werkvoertuig; het is een investering in efficiëntie en comfort. Of u nu actief bent in facilitair beheer, goederenvervoer of recreatie, de CM-2 past zich aan uw behoeften aan en verhoogt de productiviteit.

Kies voor de Bringo CM-2 Elektrische golfkar met superior cabine en ervaar hoe dit voertuig een verschil kan maken in uw dagelijkse werkzaamheden.

Over Bringo Electric Vehicles

Missie
Bringo draagt bij aan elektrische mobiliteit voor iedereen, door het betaalbaar maken van eenvoudig elektrisch vervoer van personen en goederen. Bringo biedt daarvoor een professionele organisatie voor de import, het onderhoud en de service van elektrische voertuigen.

Visie
In een wereld waarin elektrisch vervoer een steeds grotere rol inneemt, levert en onderhoudt Bringo leuke, veilige en betaalbare elektrische voertuigen voor personen- en goederenvervoer. Omhoog innoveren met de golfkar als basis. Lees hier meer over Bringo.

Neem gerust contact op voor advies of bij vragen, we zijn u graag van dienst.