Bringo Electric Vehicles: Innovatieve oplossingen voor elektrisch vervoer

In een tijdperk waar duurzaamheid en efficiëntie steeds belangrijker worden, biedt Bringo Electric Vehicles een scala aan innovatieve oplossingen voor elektrisch vervoer. Gespecialiseerd in de levering, import, onderhoud en service van elektrische golfkarren en shuttlebussen, richt Bringo zich op diverse sectoren zoals facilitaire diensten, zorg, recreatie en goederenvervoer. Wat heeft Bringo allemaal te bieden?

Facilitaire diensten

Bringo biedt elektrische golfkarren die speciaal zijn ontworpen voor snelle en efficiënte transportoplossingen binnen facilitaire diensten. Deze voertuigen zijn ideaal voor grote bedrijven, luchthavens, en universiteitscampussen waar snel en betrouwbaar vervoer noodzakelijk is.

Zorgsector

Voor de zorgsector levert Bringo veilige en betrouwbare elektrische voertuigen die zijn aangepast voor het vervoer van patiënten en medisch personeel. Deze voertuigen bieden een stille en milieuvriendelijke transportoplossing die perfect past binnen de omgeving van ziekenhuizen en zorginstellingen.

Recreatie

Bringo biedt multifunctionele elektrische golfkarren die ideaal zijn voor recreatieve doeleinden zoals resorts, golfbanen en parken. Deze voertuigen zijn ontworpen om een comfortabele en plezierige rijervaring te bieden aan bezoekers.

Personenvervoer

Van 2-persoons golfkarren tot grotere elektrische shuttlebussen, Bringo heeft een breed scala aan opties voor het vervoer van personen. Deze voertuigen zijn uitermate geschikt voor hotels, evenementen en toeristische attracties waar een efficiënte en milieuvriendelijke vervoersoplossing gewenst is.

Goederenvervoer

Bringo biedt ook elektrische golfkarren met gesloten laadbakken, deuren of rolluiken voor het transport van goederen. Deze voertuigen zijn ideaal voor distributiecentra, magazijnen en logistieke operaties die een stille en emissievrije transportoplossing vereisen.

Innovatie en ontwikkeling

Bringo investeert continu in innovatie en ontwikkeling om de beste producten en diensten te kunnen aanbieden. Hun elektrische voertuigen zijn niet alleen veilig en betrouwbaar, maar ook betaalbaar. Bringo streeft ernaar om elektrische mobiliteit voor iedereen toegankelijk te maken door hoogwaardige voertuigen te leveren die voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende sectoren.

Het team achter Bringo

Bringo is onderdeel van de ALEO holding en wordt ondersteund door een team van meer dan 70 professionals. Dit team omvat onder andere de oprichter Barnt Masselink, operationeel manager Kevin Keegstra, en diverse monteurs en technische medewerkers die dagelijks bezig zijn met de verkoop, productie en reparatie van elektrische voertuigen.

Duurzame en efficiënte oplossing

Met een breed scala aan producten en toepassingen biedt Bringo Electric Vehicles duurzame en efficiënte oplossingen voor elektrisch vervoer. Of het nu gaat om facilitaire diensten, zorg, recreatie, personen- of goederenvervoer, Bringo heeft de juiste elektrische voertuigoplossing om aan de behoeften van elke sector te voldoen. Hun continue focus op innovatie en betaalbaarheid maakt hen een voorloper in de elektrische mobiliteitssector.

Bekijk hier het totale aanbod van golfkarren en shuttles. Neem gerust contact op voor advies, we zijn u graag van dienst.

Over Bringo Electric Vehicles

Missie
Bringo draagt bij aan elektrische mobiliteit voor iedereen, door het betaalbaar maken van eenvoudig elektrisch vervoer van personen en goederen. Bringo biedt daarvoor een professionele organisatie voor de import, het onderhoud en de service van elektrische voertuigen.

Visie
In een wereld waarin elektrisch vervoer een steeds grotere rol inneemt, levert en onderhoudt Bringo leuke, veilige en betaalbare elektrische voertuigen voor personen- en goederenvervoer. Omhoog innoveren met de golfkar als basis. Lees hier meer over Bringo.