Het gebruik van elektrische golfkarren wordt voor steeds meer branches steeds populairder. Bringo levert als golfkarren specialist een groot aanbod elektrische golfkarren voor een betaalbare prijs. Naast nieuwe elektrische golfkarren verkoopt Bringo ook verschillende modellen gebruikte elektrische golfkarren. Bringo levert elektrische golfkarren voor het vervoer van personen en goederen in de recreatiebranche, de zorg en voor de facilitaire dienst.

Elektrische golfkar voor de recreatiebranche

In de recreatiebranche verkopen en onderhouden wij elektrische golfkarren voor toepassing op campings, in hotels, resorts, vakantieparken, dierentuinen, en attractieparken in de recreatiesector.

Een greep uit de eindeloze toepassingen:

  • Elektrische golfkar met open laadbak voor de groenvoorziening
  • Elektrische golfkar met gesloten laadbak voor de schoonmaakdienst of linnenservice
  • Elektrische shuttle met gesloten cabine en laadbak met rolluik voor de technische dienst
  • 14-persoons elektrische gofkar voor vervoer van- en naar de kidsclub
  • 8+14 elektrische shuttletrein om toeristen de omgeving te laten zien

Elektrische golfkar in zorginstellingen

In de zorg moet er dagelijks grote afstanden worden overbrugt. Denk hierbij aan een ingang die een flink stuk lopen is van de parkeerplaats. Het gebruik van een elektrische golfkar is  een goede uitkomst. Bringo levert voor ziekenhuizen vaak gesloten elektrische golfkarren, met schuifzeilen of deuren. Naast buitenshuttles leveren wij ook elektrische golfkarren met een kleine draaicirkel voor binnen. Meestal wordt gekozen voor een Bringo PM-2+2 waarmee, naast de chauffeur, 3 personen vervoerd kunnen worden. Voor goederenaanvoer of technische dienst zijn er diverse Bringo’s met variërende laadbakken beschikbaar.

Elektrische golfkar voor facilitaire diensten

Wilt u tijd en energie besparen op een groot bedrijventerrein? Het kopen of huren van een elektrische golfkar is dan een goede oplossing. In het verleden hebben we onder andere de volgende elektrische golfkarren mogen leveren:

  • Elektrische golfkar met laadbak en kliko-drager voor de werknemers van grote parkeergarages
  • Elektrische golfkar met verlengde, kiepbare laadbak voor groenonderhoud
  • Verhoogde Elektrische golfkar 6-zitters voor vervoer van personen op begraafplaatsen
  • Elektrische golfkar voor beveiliging groot bedrijventerrein

Ook voor service en onderhoud aan uw elektrische golfkar

Naast de verkoop en levering van elektrische golfkarren, zorgt Bringo ook voor service en onderhoud. Wij bieden een all-in service-overeenkomst, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het nodige onderhoud aan uw elektrische golfkar. Indien gewenst wordt vervangend vervoer geregeld. Op deze manier heeft u altijd een elektrische golfkar tot uw beschikking.

Verschillende onderdelen en accessoires voor een elektrische golfkar van Bringo, maar ook voor EZGO, Club Car en Yamaha vindt u bij ons.

Bent u opzoek naar een elektrische golfkar of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0544-760016 of info@bringo.nl.