Voor elke sector een geschikte elektrische golfkar

Het kopen van elektrische voertuigen wordt door het duurzame karakter op het moment steeds populairder. Bringo biedt de mogelijkheid om voor een betaalbare prijs een nieuwe elektrische golfkar te kopen of te huren. Ook verkopen wij diverse modellen gebruikte elektrische golfkarren. De elektrische golfkarren van Bringo zijn geschikt voor personen- en goederenvervoer in de recreatiebranche, de zorg en voor de facilitaire dienst.

Elektrische golfkar voor de recreatiesector

In deze branche verkopen en onderhouden wij elektrische golfkarren aan campings, hotels, resorts, vakantieparken, dierentuinen, attractieparken en overige bedrijven in de recreatiesector.

Een greep uit de talloze toepassingen:

• Golfkar met open laadbak voor de groenvoorziening • Golfkar met gesloten laadbak voor de schoonmaakdienst of linnenservice • Shuttle met gesloten cabine en laadbak met rolluik voor de technische dienst • 14-persoons Bringo voor vervoer van- en naar de kidsclub • 8+14 shuttletrein om toeristen de omgeving te laten zien

Elektrische golfkar voor in de zorg

In de zorg moeten er elke dag grote afstanden worden overbrugt. Denk hierbij aan een ingang die verder gelegen is van de parkeerplaats. Het gebruik van een elektrische golfkar kan hiervoor een uitkomst bieden. Vaak leveren wij voor ziekenhuizen gesloten golfkarren (schuifzeilen of deuren). Naast buitenshuttles leveren wij ook elektrische golfkarren met een kleine draaicirkel voor binnen. Meestal wordt gekozen voor een Bringo PM-2+2 waarmee, naast de chauffeur, 3 personen vervoerd kunnen worden. Voor goederenaanvoer of technische dienst zijn er diverse Bringo’s met variërende laadbakken beschikbaar.

Diverse elektrische golfkarren voor de facilitaire dienst

Wilt u graag minder tijd kwijt zijn aan het verplaatsen rondom een groot of huren van een elektrische golfkar is dan eventueel waar u naar op zoek bent. In het verleden hebben we onder andere de volgende voertuigen mogen leveren op begraafplaatsen • Elektrische golfkar voor beveiliging groot bedrijventerrein

Service en onderhoud van elektrische golfkar

Bringo doet meer dan alleen het verkopen en verhuren van elektrische golfkarren. Het verzorgen van goed onderhoud en service hoort hier ook bij. Wij bieden een all-in service-overeenkomst, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het nodige onderhoud. Indien gewenst wordt vervangend vervoer geregeld. Op deze manier heeft u altijd een elektrische golfkar tot uw beschikking. Verschillende onderdelen en accessoires voor een elektrische golfkar van Bringo, maar ook voor EZGO, Club Car en Yamaha vindt u bij ons. Bent u opzoek naar een elektrische golfkar of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 06-544760016 of info@bringo.nl.