De Bringo LPM-14C: Stijlvol en praktisch pendelvervoer

De Bringo LPM-14C biedt een moderne oplossing voor pendelvervoerbehoeften, waarbij stijl, functionaliteit en milieubewustzijn worden gecombineerd. Deze volledig elektrische gesloten shuttlebus is ontworpen om comfortabel en efficiënt passagiersvervoer te bieden, waardoor het een uitstekende keuze is voor gemeenten, recreatiegebieden of zorgcentra.

Belangrijkste kenmerken en specificaties

  • Elektrische aandrijving: De Bringo LPM-14C is uitgerust met een 5 kW elektrische motor en een 72V controller systeem. Het gebruikt een set van 12 x 8V, 216Ah batterijen die een indrukwekkend bereik van maximaal 60 kilometer op een enkele lading mogelijk maken.
  • Oplaadsysteem: Het voertuig beschikt over een 72V volautomatische lader die ervoor zorgt dat het voertuig altijd klaar is voor gebruik zonder uitgebreide stilstand.
  • Snelheid en capaciteit: Met een maximale snelheid van 24 km/u verplaatst het passagiers snel doch veilig. De LPM-14C kan hellingen tot 20% aan, waardoor het geschikt is voor gevarieerd terrein.
  • Comfort en toegankelijkheid: De LPM-14C is ontworpen met het comfort van passagiers in gedachten. Het bevat schuiframen bij alle zitplaatsen, waardoor er natuurlijke ventilatie mogelijk is op warmere dagen zonder in te boeten aan bescherming tegen het typisch Nederlandse weer. De bus is ook voorzien van verwarmingsblazers aan de voorkant en een interne verlichtingssysteem voor zichtbaarheid en gemak.
  • Afmetingen en wendbaarheid: Het meet 4,8 meter in lengte, 1,52 meter in breedte en 2,03 meter in hoogte. Met een wielbasis van 270 cm en een draaicirkel van slechts 6 meter biedt het uitstekende wendbaarheid in krappe ruimtes.
  • Veiligheid en extra kenmerken: De LPM-14C is uitgerust met hydraulische remmen aan de voor- en achterzijde, een parkeerrem, achteruitkijkspiegels, een elektrische toeter, evenals voor- en achterlichten met richtingaanwijzers om te allen tijde de veiligheid te waarborgen.

Ontwerp en aanpassing

De LPM-14C valt niet alleen op door zijn kenmerken, maar ook door zijn aanpasbaar ontwerp. Het is beschikbaar in elke gewenste RAL-kleur, waardoor organisaties het kunnen afstemmen op hun branding of esthetische voorkeuren. Dit maakt het niet alleen een transportoplossing, maar ook een deel van de identiteit van de organisatie.

Veelzijdig gebruik

Ideaal voor korte reizen binnen steden of privécomplexen, dient de LPM-14C perfect als een sightseeing-auto, een shuttle voor grote faciliteiten of een transportoplossing voor zorgfaciliteiten. De stille, emissievrije werking sluit aan bij wereldwijde verschuivingen naar duurzaam en verantwoord transport.

Bekijk hier ons totale aanbod van golfkarren en shuttles. Neem gerust contact op voor advies, we zijn u graag van dienst.

Over Bringo Electric Vehicles

Missie
Bringo draagt bij aan elektrische mobiliteit voor iedereen, door het betaalbaar maken van eenvoudig elektrisch vervoer van personen en goederen. Bringo biedt daarvoor een professionele organisatie voor de import, het onderhoud en de service van elektrische voertuigen.

Visie
In een wereld waarin elektrisch vervoer een steeds grotere rol inneemt, levert en onderhoudt Bringo leuke, veilige en betaalbare elektrische voertuigen voor personen- en goederenvervoer. Omhoog innoveren met de golfkar als basis. Lees hier meer over Bringo.