De Bringo PM-6+2 stijlvolle golfkar

De Bringo PM-6+2 is een indrukwekkende toevoeging aan de lijn van elektrische voertuigen van Bringo, ontworpen voor personenvervoer. Deze ruime en comfortabele golfkar biedt plaats aan maar liefst acht personen, waardoor het een ideale keuze is voor diverse toepassingen zoals recreatie, zorg, en algemeen personenvervoer.

Technische specificaties

  • Aandrijving en elektrisch systeem: De Bringo PM-6+2 is uitgerust met een krachtige 4kW elektromotor en een 48V Curtis controller. Het elektrische systeem wordt ondersteund door zes 8V batterijen met een capaciteit van 170Ah, waardoor het voertuig een actieradius heeft van 45-55 kilometer op een volle lading. De oplader is een 48V volautomatische lader, wat het opladen eenvoudig en efficiënt maakt.
  • Stuurinrichting en ophanging: Het voertuig maakt gebruik van een tandheugelbesturing, wat zorgt voor precieze en soepele besturing. Zowel de voorwiel- als achterwielophanging zijn voorzien van bladveren met hydraulische schokbrekers, wat bijdraagt aan een comfortabele rit, zelfs op oneffen terrein.
  • Remmen en veiligheid De Bringo PM-6+2 beschikt over mechanische trommelremmen en een regeneratief remsysteem, wat helpt bij het terugwinnen van energie tijdens het remmen. Daarnaast is er een parkeerrem aanwezig voor extra veiligheid.
  • Afmetingen en capaciteit: Met een lengte van 4,15 meter, een breedte van 1,18 meter en een hoogte van 1,90 meter, biedt de Bringo PM-6+2 voldoende ruimte voor passagiers en hun bagage. Het voertuig heeft een wielbasis van 3,15 meter en een draaicirkel van 6 meter, waardoor het wendbaar is in kleinere ruimtes. Het voertuig weegt 440 kg zonder accupakket.

Prestaties en gebruik

De Bringo PM-6+2 kan een snelheid bereiken van 18-24 km/h, afhankelijk van de belasting en de rijomstandigheden. Het voertuig kan hellingen aan tot een maximale hoek van 25%, wat het geschikt maakt voor gebruik op verschillende soorten terrein.

Voor gebruikers die meer functionaliteit en comfort wensen, biedt Bringo diverse optionele extra’s aan, waaronder een verlichtingset, trekhaak, regenzeilen en een aanhangwagen. Deze aanpassingen maken de PM-6+2 veelzijdig en aanpasbaar aan specifieke behoeften.

Robuuste uitblinker

De Bringo PM-6+2 is een robuuste en veelzijdige elektrische golfkar die uitblinkt in capaciteit, comfort en prestaties. Of het nu gaat om gebruik in recreatieparken, zorginstellingen of als personenvervoer in afgesloten gebieden, deze golfkar biedt een betrouwbare en milieuvriendelijke oplossing. Met zijn geavanceerde elektrische aandrijfsysteem en optionele aanpassingen is de PM-6+2 een waardevolle investering voor elke organisatie die op zoek is naar een efficiënt en duurzaam transportmiddel.

Bekijk hier ons totale aanbod van golfkarren en shuttles. Neem gerust contact op voor advies, we zijn u graag van dienst.

Over Bringo Electric Vehicles

Missie
Bringo draagt bij aan elektrische mobiliteit voor iedereen, door het betaalbaar maken van eenvoudig elektrisch vervoer van personen en goederen. Bringo biedt daarvoor een professionele organisatie voor de import, het onderhoud en de service van elektrische voertuigen.

Visie
In een wereld waarin elektrisch vervoer een steeds grotere rol inneemt, levert en onderhoudt Bringo leuke, veilige en betaalbare elektrische voertuigen voor personen- en goederenvervoer. Omhoog innoveren met de golfkar als basis. Lees hier meer over Bringo.