De Bringo Wegtrein: Duurzaam en dynamisch personenvervoer

De Bringo Wegtrein van Bringo Electric Vehicles, ook bekend als de Bringo LPM-14+14, is een elektrische toeristentrein die zich onderscheidt door zijn krachtige 7.5kW elektromotor en een opmerkelijke capaciteit om bezoekers op diverse terreinen te vervoeren. Ideaal voor gebruik in vakantieparken, pretparken, en bedrijventerreinen, combineert deze trein duurzaamheid met efficiëntie, en biedt een ecovriendelijke oplossing voor intern transport.

Innovatieve specificaties

De Bringo Wegtrein is uitgerust met een 72V controller en twee accupakketten van 12 x 6V, 216Ah, waardoor hij een actieradius heeft van 80 km per lading en een maximale snelheid van 24 km/u kan bereiken. Dit maakt hem niet alleen krachtig, maar ook verrassend snel voor een elektrisch voertuig van zijn grootte. Met een maximale hellingshoek van 20% en een gewicht van 2500 kg, is de wegtrein robuust en stabiel onder verschillende omstandigheden.

Design en functionaliteit

Met afmetingen van 10,90m in lengte, 1,52m in breedte, en 2,03m in hoogte, biedt de Bringo Wegtrein een ruim en comfortabel interieur. Hij is standaard uitgerust met achteruitkijkspiegels, een elektrische toeter, voor- en achterlichten, en knipperlichten, wat de veiligheid voor zowel passagiers als bestuurder verhoogt. Bovendien kunnen optionele functies zoals regenzeilen, een omroepinstallatie, en een rolstoelzitplaats worden toegevoegd om de trein aan te passen aan specifieke behoeften en omstandigheden.

Duurzaamheid en zichtbaarheid

Deze elektrische toeristentrein is niet alleen een praktische toevoeging aan elke organisatie die zijn bereik wil vergroten; het is ook een “ultiem marketingmiddel”. Door zijn opvallende verschijning en de mogelijkheid om de trein in elke gewenste RAL kleur te leveren, kan de wegtrein dienen als een rijdend reclamebord, wat de zichtbaarheid en merkbewustheid vergroot.

Veelzijdige oplossing

De Bringo Wegtrein is meer dan een eenvoudig transportmiddel; het is een veelzijdige, aanpasbare en duurzame oplossing die esthetiek koppelt aan functionaliteit en ecologie. Of het nu gaat om het verplaatsen van personeel over een groot bedrijventerrein of het aanbieden van een schilderachtige route door een toeristisch park, de Bringo Wegtrein staat garant voor een veilige, comfortabele, en milieuvriendelijke reiservaring.

Bekijk hier ons totale aanbod van golfkarren en shuttles. Neem gerust contact op voor advies, we zijn u graag van dienst.

Over Bringo Electric Vehicles

Missie
Bringo draagt bij aan elektrische mobiliteit voor iedereen, door het betaalbaar maken van eenvoudig elektrisch vervoer van personen en goederen. Bringo biedt daarvoor een professionele organisatie voor de import, het onderhoud en de service van elektrische voertuigen.

Visie
In een wereld waarin elektrisch vervoer een steeds grotere rol inneemt, levert en onderhoudt Bringo leuke, veilige en betaalbare elektrische voertuigen voor personen- en goederenvervoer. Omhoog innoveren met de golfkar als basis. Lees hier meer over Bringo.