Dé eyecatcher voor jouw camping of festival: de Bringo Brandweerauto Kidsclub

De Bringo Brandweerauto Kidsclub vertegenwoordigt meer dan zomaar een vervoersmiddel; het is een belevenis, een echte eyecatcher.

De elektrische aandrijving maakt de Bringo Brandweerauto een milieuvriendelijke keuze die past bij de groeiende behoefte aan duurzame attracties binnen recreatievoorzieningen. Met zijn capaciteit om hellingen tot 20% te beklimmen en een actieradius van 60 km, biedt het voertuig voldoende flexibiliteit en bereik voor de meeste locaties.

De Bringo Brandweerauto Kidsclub is een opvallend voertuig speciaal ontworpen voor gebruik op campings of vakantieparken. Dit elektrisch aangedreven voertuig is uitgerust met een 4kW elektromotor, een 48V controller, en zes 8V batterijen met een capaciteit van 216Ah, waardoor het een actieradius heeft van 60 km en een maximale snelheid van 24 km/u kan bereiken. Het heeft een hydraulisch remsysteem voor zowel de voor- als achterzijde en een parkeerrem. Het voertuig kan hellingen tot 20% aan en weegt 1650 kg.

De Bringo Brandweerauto Kidsclub is standaard voorzien van verschillende functies die het ideaal maken voor entertainmentdoeleinden, waaronder een zwaailicht, sirene, omroepinstallatie, achteruitkijkspiegels, een elektrische toeter, voor- en achterlichten, en knipperlichten. Met afmetingen van 5m30 (lengte) x 1m66 (breedte) x 2m00 (hoogte), biedt het voertuig voldoende ruimte en zichtbaarheid om de aandacht te trekken en bij te dragen aan een onvergetelijke ervaring.

Bekijk hier ons totale aanbod van golfkarren en shuttles voor de recreatie. Neem gerust contact op voor advies, we zijn u graag van dienst.

Over Bringo Electric Vehicles

Missie
Bringo draagt bij aan elektrische mobiliteit voor iedereen, door het betaalbaar maken van eenvoudig elektrisch vervoer van personen en goederen. Bringo biedt daarvoor een professionele organisatie voor de import, het onderhoud en de service van elektrische voertuigen.

Visie
In een wereld waarin elektrisch vervoer een steeds grotere rol inneemt, levert en onderhoudt Bringo leuke, veilige en betaalbare elektrische voertuigen voor personen- en goederenvervoer. Omhoog innoveren met de golfkar als basis. Lees hier meer over Bringo.