Een elektrische golfkar voor in elke sector

Het gebruik van elektrische voertuigen wordt door de duurzame eigenschap op het moment steeds populairder. Bringo biedt de mogelijkheid om voor een betaalbare prijs een nieuwe elektrische golfkar te kopen of te huren. Daarnaast verkopen wij meerdere modellen gebruikte elektrische golfkarren. Bringo levert elektrische golfkarren voor het vervoer van personen en goederen in de recreatiebranche, de zorg en voor de facilitaire dienst.

Elektrische golfkar in de recreatiebranche

In deze branche verkopen en onderhouden wij elektrische golfkarren aan campings, hotels, resorts, vakantieparken, dierentuinen, attractieparken en overige bedrijven in de recreatiesector.

Een greep uit de eindeloze toepassingen:

• Golfkar met open laadbak voor de groenvoorziening • Golfkar met gesloten laadbak voor de schoonmaakdienst of linnenservice • Shuttle met gesloten cabine en laadbak met rolluik voor de technische dienst • 14-persoons Bringo voor vervoer van- en naar de kidsclub • 8+14 shuttletrein om toeristen de omgeving te laten zien

Elektrische golfkar voor in de zorg

In de zorg moeten er vaak lange afstanden worden overbrugt. Denk hierbij aan een ingang die een flink stuk lopen is van de parkeerplaats. Het inzetten van een elektrische golfkar kan hiervoor een uitkomst bieden. Ziekenhuizen zijn regelmatig op zoek naar gesloten golfkarren (schuifzeilen of deuren). Naast voertuigen voor buiten leveren wij ook elektrische golfkarren met een kleine draaicirkel voor binnen. Vaak wordt gekozen voor een Bringo PM-2+2 waarmee, naast de chauffeur, 3 personen vervoerd kunnen worden. Voor goederenaanvoer of technische dienst zijn er diverse Bringo’s met variërende laadbakken beschikbaar.

Elektrische golfkar voor de facilitaire dienst

Wilt u graag tijd en energie besparen rondom een aanschaffen of huren van een elektrische golfkar is dan wellicht waar u naar op zoek bent. Wij hebben al veel klanten met de volgende voertuigen blij mogen maken: • Elektrische golfkar met laadbak en kliko-drager voor de werknemers van grote parkeergarages • Elektrische golfkar met verlengde, kiepbare laadbak voor groenonderhoud • Verhoogde 6-zitters voor [vervoer van personen op begraafplaatsen • Elektrische golfkar voor beveiliging groot bedrijventerrein

Elektrische golfkar inclusief service en onderhoud

Naast de verkoop en levering van elektrische golfkarren, zorgt Bringo ook voor service en onderhoud. Wij bieden een all-in service-overeenkomst, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het nodige onderhoud. Mocht u er behoefte aan hebben dan wordt vervangend vervoer geregeld. Zo heeft u altijd een elektrische golfkar gereed staan. Verschillende onderdelen en accessoires voor een elektrische golfkar van Bringo, maar ook een EZGO, Club Car en Yamaha vindt u bij ons. Bent u opzoek naar een elektrische golfkar of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 06-544760016 of info@bringo.nl.