Het gebruik van elektrische voertuigen wordt door de duurzame eigenschap tegenwoordig steeds populairder. Bringo biedt de mogelijkheid om voor een betaalbare prijs een nieuwe elektrische golfkar te kopen of te huren. Daarnaast verkopen wij verschillende modellen gebruikte elektrische golfkarren. Bringo levert elektrische golfkarren voor het vervoer van personen en goederen in de recreatiebranche, de zorg en voor de facilitaire dienst.

Elektrische golfkar in de recreatiebranche

In deze branche verkopen en onderhouden wij elektrische golfkarren aan campings, hotels, resorts, vakantieparken, dierentuinen, attractieparken en overige bedrijven in de recreatiesector.

Een greep uit de eindeloze toepassingen:

  • Golfkar met open laadbak voor de groenvoorziening
  • Golfkar met gesloten laadbak voor de schoonmaakdienst of linnenservice
  • Shuttle met gesloten cabine en laadbak met rolluik voor de technische dienst
  • 14-persoons Bringo voor vervoer van- en naar de kidsclub
  • 8+14 shuttletrein om toeristen de omgeving te laten zien

Elektrische golfkar voor in de zorg

In de zorg moet er dagelijks grote afstanden worden overbrugt. Denk hierbij aan een ingang die een flink stuk lopen is van de parkeerplaats. Het gebruik van een elektrische golfkar kan hiervoor een uitkomst bieden. Vaak leveren wij voor ziekenhuizen gesloten voertuigen (schuifzeilen of deuren). Naast buitenshuttles leveren wij ook elektrische golfkarren met een kleine draaicirkel voor binnen. Meestal wordt gekozen voor een Bringo PM-2+2 waarmee, naast de chauffeur, 3 personen vervoerd kunnen worden. Voor goederenaanvoer of technische dienst zijn er diverse Bringo’s met variërende laadbakken beschikbaar.

Elektrische golfkar voor de facilitaire dienst

Wilt u graag tijd en energie besparen rondom een groot bedrijventerrein? Het kopen of huren van een elektrische golfkar is dan wellicht waar u naar op zoek bent. In het verleden hebben we onder andere de volgende voertuigen mogen leveren:

  • Golfkar met laadbak en kliko-drager voor de werknemers van grote parkeergarages
  • Golfkar met verlengde, kiepbare laadbak voor groenonderhoud
  • Verhoogde 6-zitters voor vervoer van personen op begraafplaatsen
  • Golfkar voor beveiliging groot bedrijventerrein

Service en onderhoud van elektrische golfkar

Naast de verkoop en levering van elektrische golfkarren, zorgt Bringo ook voor service en onderhoud. Wij bieden een all-in service-overeenkomst, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het nodige onderhoud. Indien gewenst wordt vervangend vervoer geregeld. Op deze manier heeft u altijd een elektrische golfkar tot uw beschikking.

Verschillende onderdelen en accessoires voor een elektrische golfkar van Bringo, maar ook voor EZGO, Club Car en Yamaha vindt u bij ons.

Bent u opzoek naar een elektrische golfkar of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 06-544760016 of info@bringo.nl.