Voor elke sector een geschikte elektrische golfkar

Het kopen van elektrische voertuigen wordt door de duurzame eigenschap momenteel steeds populairder. Bringo biedt de mogelijkheid om voor een betaalbare prijs een nieuwe elektrische golfkar te kopen of te huren. Daarnaast verkopen wij verschillende modellen gebruikte elektrische golfkarren. Bringo levert elektrische golfkarren voor het vervoer van personen en goederen in de recreatiebranche, de zorg en voor de facilitaire dienst.

Elektrische golfkar in de recreatiebranche

Bringo houdt zich in de recreatiebranche bezig met het verkopen en onderhouden van elektrische golfkarren bij verschillende partijen. Hierbij kun je denken aan campings, hotels, resorts, vakantieparken, dierentuinen en attractieparken.

Een greep uit de eindeloze toepassingen:

• Golfkar met open laadbak voor het stadspark • Golfkar met gesloten laadbak voor de schoonmaakdienst of linnenservice • Shuttle met gesloten cabine en laadbak met rolluik voor de technische dienst • 14-persoons Bringo voor vervoer van- en naar de kidsclub • 8+14 shuttletrein om toeristen het centrum te laten zien

Elektrische golfkar voor in de zorg

In de zorg moeten er vaak lange afstanden worden overbrugt. Denk hierbij aan een ingang die verder gelegen is van de parkeerplaats. Het gebruik van een elektrische golfkar kan hiervoor een uitkomst bieden. Ziekenhuizen zijn regelmatig op zoek naar gesloten shuttles (schuifzeilen of deuren). Naast buitenshuttles vekopen wij ook elektrische golfkarren met een kleine draaicirkel voor binnen. Meestal gaat de voorkeur uit naar een Bringo PM-2+2 waarmee, naast de chauffeur, 3 personen vervoerd kunnen worden. Wij hebben natuurlijk nog veel meer elektrische golfkarren beschikbaar voor bijvoorbeeld goederenaanvoer of de technische dienst.

Diverse elektrische golfkarren voor de facilitaire dienst

Wilt u graag tijd en energie besparen rondom een groot of huren van een elektrische golfkar is dan wellicht waar u naar op zoek bent. personenvervoer op begraafplaatsen • Elektrische golfkar voor beveiliging groot bedrijventerrein

Elektrische golfkar inclusief service en onderhoud

Bringo doet meer dan alleen het verkopen en verhuren van elektrische golfkarren. Het verzorgen van goed onderhoud en service hoort hier ook bij. Wij bieden een all-in service-overeenkomst, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het nodige onderhoud. Indien gewenst wordt vervangend vervoer geregeld. Op deze manier heeft u altijd een elektrische golfkar gereed staan. Verschillende onderdelen en accessoires voor een elektrische golfkar van Bringo, maar ook voor EZGO, Club Car en Yamaha vindt u bij ons. Bent u opzoek naar een elektrische golfkar of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 06-544760016 of info@bringo.nl.