Nieuwe en gebruikte golfkarren

Bringo verkoopt zowel nieuwe als gebruikte elektrische golfkarren. Onze golfkarren zijn geschikt voor twee, vier, zes en acht personen. Bekijk ons aanbod van de gebruikte elektrische golfkarren.. Deze gebruikte golfkarren zijn vaak als demo gebruikt of worden tweedehands aangeboden. De prijs voor deze gebruikte elektrische golfkarren is lager dan voor nieuwe golfkarren.

Tweedehands golfkarren rijden even fijn als nieuwe golfkarren, zijn ze in prima staat en u heeft er nog jaren plezier van. Een gebruikte golfkar kopen is een prima alternatief wanneer u minder budget te besteden heeft. Bringo beschikt over meerdere modellen elektrische golfkarren, geschikt voor personenvervoer of uitgerust met een laadbak geschikt voor goederenvervoer.

Onderhoudsvrije accu

Het is mogelijk om de golfkar te voorzien van een onderhoudsvrije accu. Deze accu gaat langer mee en is milieuvriendelijker. Bij een onderhoudsvrije accu komen er geen schadelijke gassen vrij (tijdens het laden). Daarnaast zijn het bijvullen van gedemineraliseerd water en het lekken van accuzuur verleden tijd.

Golfkar kopen? Bekijk ons aanbod!

Alle golfkarren uit ons assortiment voldoen aan strenge eisen ten aanzien van het milieu. Heeft u een specifieke golfkar in gedachte of wilt u meer informatie over de golfkar ontvangen voordat u tot kopen overgaat? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met u gaan wij dan op zoek naar een geschikte elektrische golfkar die voldoet aan uw wensen.