Elektrische golfkar of shuttlebus huren bij Bringo

Het huren van een elektrische golfkar bij Bringo biedt een flexibele en milieuvriendelijke oplossing voor tijdelijk vervoer. Of u nu een klein voertuig nodig heeft voor persoonlijk gebruik of een grotere shuttlebus voor een evenement, Bringo heeft een breed scala aan opties beschikbaar. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van het huren van een elektrische golfkar bij Bringo:

Diversiteit aan voertuigen

Bringo biedt een breed scala aan elektrische voertuigen, waaronder:

  • 2-zitter golfkar met laadbak: Ideaal voor kleine transporttaken.
  • 4+2-zitter golfkar: Geschikt voor iets grotere groepen of extra bagage.
  • 14-persoons elektrische shuttlebus: Perfect voor het vervoeren van grotere groepen mensen.

Huurperiodes en flexibiliteit

Bij Bringo kunt u een golfkar huren voor een korte periode van één dag, maar ook voor langere periodes. Dit biedt flexibiliteit voor zowel tijdelijke als langdurige projecten. Bovendien biedt Bringo de mogelijkheid om voertuigen te leasen voor nog langere termijn.

Personaliseer uw golfkar

Om de zichtbaarheid en herkenbaarheid te verhogen, biedt Bringo de optie om gehuurde golfkarren te voorzien van stickers of een volledige wrap. Dit kan nuttig zijn voor bedrijfsevenementen of speciale gelegenheden waar branding belangrijk is. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen of gebruik te maken van de diensten van Bringo.

Transport en verzekering

Bringo kan het transport van de gehuurde golfkarren voor u verzorgen, maar als u over eigen transportmiddelen beschikt, kunt u de voertuigen ook zelf afhalen in Lichtenvoorde. Alle gehuurde golfkarren zijn verzekerd onder de WA-verzekering van Bringo, hoewel er een eigen risico van toepassing is bij schadegevallen.

Praktische en duurzame oplossing

Het huren van een elektrische golfkar bij Bringo biedt een praktische en duurzame oplossing voor diverse vervoersbehoeften. Met een uitgebreid aanbod aan voertuigen, flexibele huurperiodes, personalisatiemogelijkheden, en verzekering, zorgt Bringo ervoor dat u zonder zorgen gebruik kunt maken van hun diensten. Meer informatie en specifieke voorwaarden vindt u op de website.

Bekijk hier ons totale aanbod van golfkarren en shuttles. Neem gerust contact op voor advies, we zijn u graag van dienst.

Over Bringo Electric Vehicles

Missie
Bringo draagt bij aan elektrische mobiliteit voor iedereen, door het betaalbaar maken van eenvoudig elektrisch vervoer van personen en goederen. Bringo biedt daarvoor een professionele organisatie voor de import, het onderhoud en de service van elektrische voertuigen.

Visie
In een wereld waarin elektrisch vervoer een steeds grotere rol inneemt, levert en onderhoudt Bringo leuke, veilige en betaalbare elektrische voertuigen voor personen- en goederenvervoer. Omhoog innoveren met de golfkar als basis. Lees hier meer over Bringo.