Voor elke sector een geschikte elektrische golfkar

Het aanschaffen van elektrische voertuigen wordt door de duurzame eigenschap tegenwoordig steeds populairder. Bij Bringo kunt u een nieuwe elektrische golfkar kopen of huren, tegen een goede prijs. Ook verkopen wij meerdere modellen gebruikte elektrische golfkarren. Bringo levert elektrische golfkarren voor personen- en goederenvervoer in de recreatiebranche, de zorg en voor de facilitaire dienst.

Elektrische golfkar voor de recreatiesector

In deze branche verkopen en onderhouden wij elektrische golfkarren aan campings, hotels, resorts, vakantieparken, dierentuinen, attractieparken en overige bedrijven in de recreatiesector.

Voorbeelden van de talloze toepassingen:

• Golfkar met open laadbak voor de groenvoorziening • Golfkar met gesloten laadbak voor de schoonmaakdienst of linnenservice • Shuttle met gesloten cabine en laadbak met rolluik voor de technische dienst • 14-persoons Bringo voor vervoer van- en naar de kidsclub • 8+14 shuttletrein om toeristen de omgeving te laten zien

Elektrische golfkar voor in de zorg

In de zorg moeten er dagelijks grote afstanden worden overbrugt. Denk hierbij aan een ingang die een flink stuk lopen is van de parkeerplaats. Het inzetten van een elektrische golfkar kan hiervoor een uitkomst bieden. Vaak leveren wij voor ziekenhuizen gesloten shuttles (schuifzeilen of deuren). Naast buitenshuttles vekopen wij ook elektrische golfkarren met een kleine draaicirkel voor binnen. Met regelmaat wordt gekozen voor een Bringo PM-2+2 waarmee, naast de chauffeur, 3 personen vervoerd kunnen worden. Voor goederenaanvoer of technische dienst zijn er diverse Bringo’s met variërende laadbakken beschikbaar.

Elektrische golfkar voor de facilitaire dienst

Wilt u graag tijd en energie besparen rondom een groot of huren van een elektrische golfkar is dan mogelijk waar u naar op zoek bent. Wij hebben al veel klanten met de volgende voertuigen blij mogen maken: • Elektrische golfkar met laadbak en kliko-drager voor de werknemers van grote parkeergarages • Elektrische golfkar met verlengde, kiepbare laadbak voor groenonderhoud • Verhoogde 6-zitters voor [vervoer van personen op begraafplaatsen • Elektrische golfkar voor beveiliging groot bedrijventerrein

Elektrische golfkar inclusief service en onderhoud

Naast de verkoop en levering van elektrische golfkarren, zorgt Bringo ook voor service en onderhoud. Wij bieden een all-in service-overeenkomst, zodat u zonder zorgen over het onderhoud, kunt genieten van de voordelen van uw elektrische golfkar. Indien gewenst wordt vervangend vervoer geregeld. Op deze manier heeft u altijd een elektrische golfkar tot uw beschikking. Verschillende onderdelen en accessoires voor een elektrische golfkar van Bringo, maar ook voor EZGO, Club Car en Yamaha vindt u bij ons. Bent u opzoek naar een elektrische golfkar of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 06-544760016 of info@bringo.nl.

Jou Inhoud Komt Hier