Een elektrische golfkar is in elke sector breed inzetbaar

Het kopen van elektrische voertuigen wordt door het duurzame karakter momenteel steeds populairder. Bij Bringo kunt u een nieuwe elektrische golfkar kopen of huren, tegen een goede prijs. Ook verkopen wij meerdere modellen gebruikte elektrische golfkarren. Bringo levert elektrische golfkarren voor het vervoer van personen en goederen in de recreatiebranche, de zorg en voor de facilitaire dienst.

Elektrische golfkar in de recreatiebranche

Bringo houdt zich in de recreatiebranche bezig met het verkopen en onderhouden van elektrische golfkarren bij verschillende partijen. Hierbij kun je denken aan campings, hotels, resorts, vakantieparken, dierentuinen en attractieparken.

Een greep uit de talloze toepassingen:
  • Golfkar met open laadbak voor het stadspark
  • Golfkar met gesloten laadbak voor de schoonmaakdienst of linnenservice
  • Shuttle met gesloten cabine en laadbak met rolluik voor de technische dienst
  • 14-persoons Bringo voor vervoer van- en naar de kidsclub
  • 8+14 shuttletrein om toeristen de stad te laten zien

Elektrische golfkar in de zorgsector

In de zorg moeten er vaak grote afstanden worden overbrugt. Denk hierbij aan een ingang die verder gelegen is van de parkeerplaats. Het gebruik van een elektrische golfkar kan hiervoor een uitkomst bieden. Ziekenhuizen zijn regelmatig op zoek naar gesloten golfkarren (schuifzeilen of deuren). Naast voertuigen voor buiten vekopen wij ook elektrische golfkarren met een kleine draaicirkel voor binnen. Met regelmaat wordt gekozen voor een Bringo PM-2+2 waarmee, naast de chauffeur, 3 personen vervoerd kunnen worden. Voor goederenaanvoer of technische dienst zijn er diverse Bringo’s met variërende laadbakken beschikbaar.

Elektrische golfkar voor de facilitaire dienst

Wilt u graag tijd en energie besparen aan het verplaatsen op een groot bedrijventerrein? Het kopen of huren van een elektrische golfkar is dan mogelijk waar u naar op zoek bent. Wij hebben al veel klanten met de volgende voertuigen blij mogen maken:
  • Elektrische golfkar met laadbak en kliko-drager voor de werknemers van grote parkeergarages
  • Elektrische golfkar met verlengde, kiepbare laadbak voor groenonderhoud
  • Verhoogde 6-zitters voor vervoer van personen op begraafplaatsen
  • Elektrische golfkar voor beveiliging groot bedrijventerrein

Elektrische golfkar inclusief service en onderhoud

Bringo doet meer dan alleen het verkopen en verhuren van elektrische golfkarren. Het verzorgen van goed onderhoud en service hoort hier ook bij. Wij bieden een all-in service-overeenkomst, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het nodige onderhoud. Mocht u er behoefte aan hebben dan wordt vervangend vervoer geregeld. Op deze manier heeft u altijd een elektrische golfkar tot uw beschikking. Verschillende onderdelen en accessoires voor een elektrische golfkar van Bringo, maar ook voor EZGO, Club Car en Yamaha vindt u bij ons. Bent u opzoek naar een elektrische golfkar of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 06-544760016 of info@bringo.nl.