Voor elke sector een geschikte elektrische golfkar

Het gebruik van elektrische voertuigen wordt door de duurzame eigenschap momenteel steeds populairder. Bij Bringo kunt u een nieuwe elektrische golfkar kopen of huren, tegen een goede prijs. Daarnaast verkopen wij meerdere modellen gebruikte elektrische golfkarren. Bringo levert elektrische golfkarren voor het vervoer van personen en goederen in de recreatiebranche, de zorg en voor de facilitaire dienst.

Elektrische golfkar in de recreatiebranche

In deze branche verkopen en onderhouden wij elektrische golfkarren aan campings, hotels, resorts, vakantieparken, dierentuinen, attractieparken en overige bedrijven in de recreatiesector.

Een greep uit de eindeloze toepassingen:
  • Golfkar met open laadbak voor de groenvoorziening
  • Golfkar met gesloten laadbak voor de schoonmaakdienst of linnenservice
  • Shuttle met gesloten cabine en laadbak met rolluik voor de technische dienst
  • 14-persoons Bringo voor vervoer van- en naar de kidsclub
  • 8+14 shuttletrein om toeristen de omgeving te laten zien

Elektrische golfkar voor in de zorg

In de zorg moeten er vaak grote afstanden worden overbrugt. Denk hierbij aan een ingang die een flink stuk lopen is van de parkeerplaats. Het gebruik van een elektrische golfkar kan hiervoor een uitkomst bieden. Ziekenhuizen zijn regelmatig op zoek naar gesloten shuttles (schuifzeilen of deuren). Naast voertuigen voor buiten vekopen wij ook elektrische golfkarren met een kleine draaicirkel voor binnen. Vaak gaat de voorkeur uit naar een Bringo PM-2+2 waarmee, naast de chauffeur, 3 personen vervoerd kunnen worden. Voor goederenaanvoer of technische dienst zijn er diverse Bringo’s met variërende laadbakken beschikbaar.

Elektrische golfkar voor de facilitaire dienst

Wilt u graag tijd en energie besparen aan het verplaatsen op een groot bedrijventerrein? Het aanschaffen of huren van een elektrische golfkar is dan mogelijk waar u naar op zoek bent. In het verleden hebben we onder andere de volgende voertuigen mogen leveren:
  • Elektrische golfkar met laadbak en kliko-drager voor de werknemers van grote parkeergarages
  • Elektrische golfkar met verlengde, kiepbare laadbak voor groenonderhoud
  • Verhoogde 6-zitters voor vervoer van personen op begraafplaatsen
  • Elektrische golfkar voor beveiliging groot bedrijventerrein

Service en onderhoud van elektrische golfkar

Bringo doet meer dan alleen het verkopen en verhuren van elektrische golfkarren. Het verzorgen van goed onderhoud en service hoort hier ook bij. Wij bieden een all-in service-overeenkomst, zodat u zonder zorgen over het onderhoud, kunt genieten van de voordelen van uw elektrische golfkar. Indien gewenst wordt vervangend vervoer geregeld. Zo heeft u altijd een elektrische golfkar tot uw beschikking. Verschillende onderdelen en accessoires voor een elektrische golfkar van Bringo, maar ook voor EZGO, Club Car en Yamaha vindt u bij ons. Bent u opzoek naar een elektrische golfkar of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 06-544760016 of info@bringo.nl.