Voor elke sector een geschikte elektrische golfkar

Het gebruik van elektrische voertuigen wordt door de duurzame eigenschap tegenwoordig steeds populairder. Bij Bringo kunt u een nieuwe elektrische golfkar kopen of huren, tegen een goede prijs. Daarnaast verkopen wij verschillende modellen gebruikte elektrische golfkarren. Bringo levert elektrische golfkarren voor personen- en goederenvervoer in de recreatiebranche, de zorg en voor de facilitaire dienst.

Elektrische golfkar voor de recreatiesector

In deze branche verkopen en onderhouden wij elektrische golfkarren aan campings, hotels, resorts, vakantieparken, dierentuinen, attractieparken en overige bedrijven in de recreatiesector.

Voorbeelden van de eindeloze toepassingen:
  • Golfkar met open laadbak voor het stadspark
  • Golfkar met gesloten laadbak voor de schoonmaakdienst of linnenservice
  • Shuttle met gesloten cabine en laadbak met rolluik voor de technische dienst
  • 14-persoons Bringo voor vervoer van- en naar de kidsclub
  • 8+14 shuttletrein om toeristen het centrum te laten zien

Elektrische golfkar in de zorgsector

In de zorg moeten er vaak grote afstanden worden overbrugt. Denk hierbij aan een ingang die verder gelegen is van de parkeerplaats. Het gebruik van een elektrische golfkar kan hiervoor een uitkomst bieden. Vaak leveren wij voor ziekenhuizen gesloten golfkarren (schuifzeilen of deuren). Naast buitenshuttles vekopen wij ook elektrische golfkarren met een kleine draaicirkel voor binnen. Vaak gaat de voorkeur uit naar een Bringo PM-2+2 waarmee, naast de chauffeur, 3 personen vervoerd kunnen worden. Voor goederenaanvoer of technische dienst zijn er diverse Bringo’s met variërende laadbakken beschikbaar.

Elektrische golfkar voor de facilitaire dienst

Wilt u graag tijd en energie besparen aan het verplaatsen op een groot bedrijventerrein? Het kopen of huren van een elektrische golfkar is dan mogelijk waar u naar op zoek bent. In het verleden hebben we onder andere de volgende voertuigen mogen leveren:
  • Elektrische golfkar met laadbak en kliko-drager voor de werknemers van grote parkeergarages
  • Elektrische golfkar met verlengde, kiepbare laadbak voor groenonderhoud
  • Verhoogde 6-zitters voor personenvervoer op begraafplaatsen
  • Elektrische golfkar voor beveiliging groot bedrijventerrein

Service en onderhoud van elektrische golfkar

Naast de verkoop en levering van elektrische golfkarren, zorgt Bringo ook voor service en onderhoud. Wij bieden een all-in service-overeenkomst, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het nodige onderhoud. Mocht u er behoefte aan hebben dan wordt vervangend vervoer geregeld. Zo heeft u altijd een elektrische golfkar gereed staan. Verschillende onderdelen en accessoires voor een elektrische golfkar van Bringo, maar ook voor EZGO, Club Car en Yamaha vindt u bij ons. Bent u opzoek naar een elektrische golfkar of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 06-544760016 of info@bringo.nl.