Voor elke sector een geschikte elektrische golfkar

Het gebruik van elektrische voertuigen wordt door het duurzame karakter momenteel steeds populairder. Bringo biedt de mogelijkheid om voor een betaalbare prijs een nieuwe elektrische golfkar te kopen of te huren. Daarnaast verkopen wij diverse modellen gebruikte elektrische golfkarren. Bringo levert elektrische golfkarren voor personen- en goederenvervoer in de recreatiebranche, de zorg en voor de facilitaire dienst.

Elektrische golfkar voor de recreatiesector

In deze branche verkopen en onderhouden wij elektrische golfkarren aan campings, hotels, resorts, vakantieparken, dierentuinen, attractieparken en overige bedrijven in de recreatiesector.

Voorbeelden van de talloze toepassingen:
  • Golfkar met open laadbak voor het stadspark
  • Golfkar met gesloten laadbak voor de schoonmaakdienst of linnenservice
  • Shuttle met gesloten cabine en laadbak met rolluik voor de technische dienst
  • 14-persoons Bringo voor vervoer van- en naar de kidsclub
  • 8+14 shuttletrein om toeristen de stad te laten zien

Elektrische golfkar voor in de zorg

In de zorg moeten er vaak grote afstanden worden overbrugt. Denk hierbij aan een ingang die verder gelegen is van de parkeerplaats. Het gebruik van een elektrische golfkar kan hiervoor een oplossing bieden. Ziekenhuizen zijn regelmatig op zoek naar gesloten voertuigen (schuifzeilen of deuren). Naast voertuigen voor buiten verhuren wij ook elektrische golfkarren met een kleine draaicirkel voor binnen. Met regelmaat gaat de voorkeur uit naar een Bringo PM-2+2 waarmee, naast de chauffeur, 3 personen vervoerd kunnen worden. Voor goederenaanvoer of technische dienst zijn er diverse Bringo’s met variërende laadbakken beschikbaar.

Elektrische golfkar voor de facilitaire dienst

Wilt u graag tijd en energie besparen aan het verplaatsen op een groot bedrijventerrein? Het aanschaffen of huren van een elektrische golfkar is dan mogelijk waar u naar op zoek bent. Wij hebben al veel klanten met de volgende voertuigen blij mogen maken:
  • Elektrische golfkar met laadbak en kliko-drager voor de werknemers van grote parkeergarages
  • Elektrische golfkar met verlengde, kiepbare laadbak voor groenonderhoud
  • Verhoogde 6-zitters voor vervoer van personen op begraafplaatsen
  • Elektrische golfkar voor beveiliging groot bedrijventerrein

Service en onderhoud van elektrische golfkar

Naast de verkoop en levering van elektrische golfkarren, zorgt Bringo ook voor service en onderhoud. Wij bieden een all-in service-overeenkomst, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het nodige onderhoud. Mocht u er behoefte aan hebben dan wordt vervangend vervoer geregeld. Op deze manier heeft u altijd een elektrische golfkar tot uw beschikking. Verschillende onderdelen en accessoires voor een elektrische golfkar van Bringo, maar ook voor EZGO, Club Car en Yamaha vindt u bij ons. Bent u opzoek naar een elektrische golfkar of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 06-544760016 of info@bringo.nl.