Voor elke sector een geschikte elektrische golfkar

Het gebruik van elektrische voertuigen wordt door de duurzame eigenschap momenteel steeds populairder. Bringo biedt de mogelijkheid om voor een betaalbare prijs een nieuwe elektrische golfkar te kopen of te huren. Daarnaast verkopen wij diverse modellen gebruikte elektrische golfkarren. Bringo levert elektrische golfkarren voor het vervoer van personen en goederen in de recreatiebranche, de zorg en voor de facilitaire dienst.

Elektrische golfkar in de recreatiebranche

Bringo houdt zich in de recreatiebranche bezig met het verkopen en onderhouden van elektrische golfkarren bij verschillende partijen. Hierbij kun je denken aan campings, hotels, resorts, vakantieparken, dierentuinen en attractieparken.

Een greep uit de talloze toepassingen:
  • Golfkar met open laadbak voor het stadspark
  • Golfkar met gesloten laadbak voor de schoonmaakdienst of linnenservice
  • Shuttle met gesloten cabine en laadbak met rolluik voor de technische dienst
  • 14-persoons Bringo voor vervoer van- en naar de kidsclub
  • 8+14 shuttletrein om toeristen de stad te laten zien

Elektrische golfkar voor in de zorg

In de zorg moeten er elke dag lange afstanden worden overbrugt. Denk hierbij aan een ingang die een flink stuk lopen is van de parkeerplaats. Het gebruik van een elektrische golfkar kan hiervoor een uitkomst bieden. Vaak leveren wij voor ziekenhuizen gesloten shuttles (schuifzeilen of deuren). Naast voertuigen voor buiten vekopen wij ook elektrische golfkarren met een kleine draaicirkel voor binnen. Meestal wordt gekozen voor een Bringo PM-2+2 waarmee, naast de chauffeur, 3 personen vervoerd kunnen worden. Wij hebben natuurlijk nog veel meer elektrische golfkarren beschikbaar voor bijvoorbeeld goederenaanvoer of de technische dienst.

Diverse elektrische golfkarren voor de facilitaire dienst

Wilt u graag minder tijd kwijt zijn aan het verplaatsen op een groot bedrijventerrein? Het aanschaffen of huren van een elektrische golfkar is dan eventueel waar u naar op zoek bent. In het verleden hebben we onder andere de volgende voertuigen mogen leveren:
  • Elektrische golfkar met laadbak en kliko-drager voor de werknemers van grote parkeergarages
  • Elektrische golfkar met verlengde, kiepbare laadbak voor groenonderhoud
  • Verhoogde 6-zitters voor vervoer van personen op begraafplaatsen
  • Elektrische golfkar voor beveiliging groot bedrijventerrein

Service en onderhoud van elektrische golfkar

Naast de verkoop en levering van elektrische golfkarren, zorgt Bringo ook voor service en onderhoud. Wij bieden een all-in service-overeenkomst, zodat u zonder zorgen over het onderhoud, kunt genieten van de voordelen van uw elektrische golfkar. Indien gewenst wordt vervangend vervoer geregeld. Op deze manier heeft u altijd een elektrische golfkar gereed staan. Verschillende onderdelen en accessoires voor een elektrische golfkar van Bringo, maar ook voor EZGO, Club Car en Yamaha vindt u bij ons. Bent u opzoek naar een elektrische golfkar of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 06-544760016 of info@bringo.nl.