Voor iedere toepassing is er een geschikte elektrische golfkar

Het kopen van elektrische voertuigen wordt door de duurzame eigenschap tegenwoordig steeds populairder. Bringo biedt de mogelijkheid om voor een betaalbare prijs een nieuwe elektrische golfkar te kopen of te huren. Daarnaast verkopen wij diverse modellen gebruikte elektrische golfkarren. De elektrische golfkarren van Bringo zijn geschikt voor personen- en goederenvervoer in de recreatiebranche, de zorg en voor de facilitaire dienst.

Elektrische golfkar in de recreatiebranche

Bringo houdt zich in de recreatiebranche bezig met het verkopen en onderhouden van elektrische golfkarren bij verschillende partijen. Hierbij kun je denken aan campings, hotels, resorts, vakantieparken, dierentuinen en attractieparken.

Een greep uit de eindeloze toepassingen:

• Golfkar met open laadbak voor het stadspark • Golfkar met gesloten laadbak voor de schoonmaakdienst of linnenservice • Shuttle met gesloten cabine en laadbak met rolluik voor de technische dienst • 14-persoons Bringo voor vervoer van- en naar de kidsclub • 8+14 shuttletrein om toeristen het centrum te laten zien

Elektrische golfkar in de zorgsector

In de zorg moeten er dagelijks lange afstanden worden overbrugt. Denk hierbij aan een ingang die verder gelegen is van de parkeerplaats. Het gebruik van een elektrische golfkar kan hiervoor een oplossing bieden. Vaak leveren wij voor ziekenhuizen gesloten voertuigen (schuifzeilen of deuren). Naast voertuigen voor buiten vekopen wij ook elektrische golfkarren met een kleine draaicirkel voor binnen. Met regelmaat wordt gekozen voor een Bringo PM-2+2 waarmee, naast de chauffeur, 3 personen vervoerd kunnen worden. Wij hebben natuurlijk nog veel meer elektrische golfkarren beschikbaar voor bijvoorbeeld goederenaanvoer of de technische dienst.

Elektrische golfkar voor de facilitaire dienst

Wilt u graag minder tijd kwijt zijn aan het verplaatsen rondom een bedrijventerrein? Het [kopen of huren van een elektrische golfkar is dan eventueel waar u naar op zoek bent. personenvervoer op begraafplaatsen • Elektrische golfkar voor beveiliging groot bedrijventerrein

Elektrische golfkar inclusief service en onderhoud

Naast de verkoop en levering van elektrische golfkarren, zorgt Bringo ook voor service en onderhoud. Wij bieden een all-in service-overeenkomst, zodat u zonder zorgen over het onderhoud, kunt genieten van de voordelen van uw elektrische golfkar. Indien gewenst wordt vervangend vervoer geregeld. Zo heeft u altijd een elektrische golfkar tot uw beschikking. Verschillende onderdelen en accessoires voor een elektrische golfkar van Bringo, maar ook voor EZGO, Club Car en Yamaha vindt u bij ons. Bent u opzoek naar een elektrische golfkar of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 06-544760016 of info@bringo.nl.