Elektrische golfkarren en shuttles voor de recreatiebranche

Sinds 2008 is Bringo een toonaangevende leverancier van elektrische golfkarren en shuttles voor de recreatiebranche. Hun voertuigen, variërend van compacte golfkarren tot ruime shuttles, zijn een milieuvriendelijke en efficiënte oplossing voor campings, hotels, resorts, vakantieparken, dierentuinen en attractieparken.

De inzet van elektrische voertuigen in de recreatiebranche biedt tal van voordelen. Ze zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar dienen ook als blikvangers en praktische hulpmiddelen voor het vervoer van gasten en goederen. Bringo’s aanbod omvat zowel nieuwe als gebruikte voertuigen, die allemaal kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van een locatie. Hieronder uitgelicht de Bringo Raptor met kenteken en de Bringo LPM-14C.

Bringo Raptor: Veelzijdigheid op wielen

De Bringo Raptor, beschikbaar met kenteken, is een veelzijdig voertuig dat zich onderscheidt door zijn robuuste ontwerp en de mogelijkheid om zowel op de openbare weg als op ruw terrein te rijden. Met opties zoals 2WD en 4WD, regeneratief remmen en onafhankelijke wielophanging, biedt de Raptor een comfortabele en veilige rijervaring voor zowel bestuurders als passagiers. Dit maakt de Raptor ideaal voor het verkennen van uitgestrekte recreatiegebieden of het bieden van rondleidingen in de omgeving. Bekijk hier de Bringo Raptor in actie!

Bringo LPM-14C: Comfortabel personenvervoer

De Bringo LPM-14C shuttle bus, met ruimte voor 14 personen, is perfect voor het vervoeren van gasten van en naar activiteiten binnen een resort of vakantiepark. De gesloten cabine en optionele laadbak met rolluik bieden bescherming tegen de elementen, terwijl de ruime zitplaatsen en soepele rijervaring zorgen voor een aangenaam vervoer van grotere groepen.

Waarom kiezen voor Bringo?

  • Maatwerk: Bringo biedt de mogelijkheid tot aanpassing van voertuigen aan specifieke wensen, van kleur tot uitrusting.
  • Scherpe prijzen: Door directe verkoop vanuit de fabriek en de mogelijkheid tot huur en lease, houdt Bringo de prijzen competitief.
  • Uitstekende service: Met een focus op bedrijfszekerheid, vooral in het hoogseizoen, biedt Bringo deskundig advies over onderhoud en heeft altijd vervangend vervoer beschikbaar.

De inzet van Bringo’s elektrische golfkarren en shuttles in de recreatiebranche biedt een duurzame, efficiënte en aantrekkelijke oplossing voor het vervoeren van gasten en goederen. Of het nu gaat om de veelzijdige Raptor of de comfortabele LPM-14C, Bringo heeft de perfecte elektrische vervoersoplossing voor elke recreatieve omgeving.

Bekijk hier ons totale aanbod van golfkarren en shuttles voor de recreatiebranche. Neem gerust contact op voor advies, we zijn u graag van dienst.

Over Bringo Electric Vehicles

Missie
Bringo draagt bij aan elektrische mobiliteit voor iedereen, door het betaalbaar maken van eenvoudig elektrisch vervoer van personen en goederen. Bringo biedt daarvoor een professionele organisatie voor de import, het onderhoud en de service van elektrische voertuigen.

Visie
In een wereld waarin elektrisch vervoer een steeds grotere rol inneemt, levert en onderhoudt Bringo leuke, veilige en betaalbare elektrische voertuigen voor personen- en goederenvervoer. Omhoog innoveren met de golfkar als basis. Lees hier meer over Bringo.