Steeds meer zorglocaties hebben als doelstelling om autoluw of autovrij te worden. Bewoners en bezoekers hebben natuurlijk nog steeds behoefte om, binnen het eigen terrein, van punt A naar punt B te worden gebracht. Een golfkar of elektrische bus leent zich hier uitstekend voor.

Dit geldt voor wandelaars maar zeker ook voor mensen in een rolstoel.

We hebben voor vervoer van rolstoelen diverse elektrische voertuigen gebouwd en passen deze golfkar of elektrische bus aan naar de wensen van de klant.

De Bringo PM-6+2 elektrische golfkar kunnen we uitrusten met oprijplaat voor rolstoelen. Dit is een open en compacte golfkar, erg makkelijk en snel in gebruik. U kunt maximaal één rolstoel meenemen per keer. Om deze elektrische golfkar ook te kunnen gebruiken in de regenachtige maanden kunnen we deze uitrusten met regenzeilen.

Onze LPM-14 elektrische shuttlebus kunnen we ook uitrusten met rolstoelplaats. Dit is mogelijk met de open variant én de gesloten variant. Via een oprijplaat wordt de rolstoel in de shuttle bus gereden. Daarnaast biedt deze elektrische shuttle bus voldoende ruimte voor overige passagiers.

Wilt u meerdere rolstoelers tegelijkertijd vervoeren met een elektrisch voertuig? Ook daar hebben we bij Bringo een oplossing voor. In samenwerking met Mobility4All bouwen we onze LPM-23 elektrische bus om tot een volwaardige rolstoelbus met ruimte voor 3, 4 of 6 rolstoelers. De standaard-bus is uitgerust met een rolstoel oprijplaat maar het is ook mogelijk om een rolstoellift te monteren. Neem voor meer informatie over elektrische voertuigen voor rolstoelvervoer contact op via ons contactformulier.