In het verleden waren er verschillende mogelijkheden om met een elektrische golfkar of elektrische shuttle op de openbare weg te rijden. Zo bestond er een mogelijkheid om een voertuig zoals een elektrische golfkar als MMBS te registreren en er een landbouwvoertuig of toeristentrein van te maken. Ook werden golfkarren omgebouwd tot brommobielen. De regelgeving is echter verandert en dit is niet meer mogelijk.

Wel heeft Bringo nog verschillende elektrische golfkarren die op kenteken gezet kunnen worden bij het RDW.

De Bringo LSV is een mooie, veilige luxe elektrische golfkar op kenteken die met een brommerrijbewijs gereden mag worden. het is een luxe elektrische golfkar met glazen voorruit, ruitenwisser, LED-verlichting en luxe zittingen.

Als u op zoek bent naar een elektrische golfkar op brommerkenteken, waar u mee op de openbare weg mag rijden en ook nog goederen mee kunt vervoeren, dan is onze Bringo CM-2 EEC elektrische golfkar echt iets voor u.

Bringo levert ook elektrische golkarren op kenteken met gesloten cabine en grote laadbak. De Bringo Pickup is een voorbeeld van zo’n elektrische golfkar en kan geleverd worden op auto-kenteken met open of gesloten laadbak. Uiteraard kunt u met deze elektrische golfkar ook op de openbare weg rijden. Ideaal voor stadsdistributie.