Het kopen van een gebruikte golfkar bij Bringo

Het aanschaffen van een gebruikte golfkar kan een slimme keuze zijn, en bij Bringo.nl vind je een breed scala aan occasions. Een van de opvallende modellen is de EZGO TXT verhoogde elektrische golfkar. Deze kar is volledig gereviseerd en voorzien van nieuw donkergroen bodywerk. Met ruwterreinbanden, sportvelgen, spatbordverbreders en een verlichtingsset, is deze golfkar ideaal voor verschillende terreinen.

Specificaties van de EZGO TXT Verhoogd

  • Prijs: €4.050,- exclusief BTW
  • Accucapaciteit: circa 60%
  • Kenmerken:
    • Laadbak voor goederenvervoer
    • Nieuw groen bodywerk voor een frisse uitstraling
    • Geschikt voor facilitair gebruik en goederenvervoer

Deze golfkar biedt een betrouwbare en kostenefficiënte oplossing voor zowel recreatief gebruik als lichte logistieke taken. Meer details vind je op de Bringo productpagina.

Bij Bringo ben je verzekerd van kwaliteit en service, en vind je een ruime selectie aan gebruikte golfkarren die voldoen aan diverse behoeften. Of je nu een golfkar nodig hebt voor recreatie, zorg, of facilitair gebruik, Bringo heeft altijd een passende oplossing.

Bekijk hier ons totale aanbod van golfkarren en shuttles. Neem gerust contact op voor advies, we zijn u graag van dienst.

Over Bringo Electric Vehicles

Missie
Bringo draagt bij aan elektrische mobiliteit voor iedereen, door het betaalbaar maken van eenvoudig elektrisch vervoer van personen en goederen. Bringo biedt daarvoor een professionele organisatie voor de import, het onderhoud en de service van elektrische voertuigen.

Visie
In een wereld waarin elektrisch vervoer een steeds grotere rol inneemt, levert en onderhoudt Bringo leuke, veilige en betaalbare elektrische voertuigen voor personen- en goederenvervoer. Omhoog innoveren met de golfkar als basis. Lees hier meer over Bringo.