Het kopen van een tweedehands golfkar bij Bringo

Het kopen van een tweedehands golfkar kan een uitstekende manier zijn om te profiteren van de voordelen van een golfkar zonder de kosten van een nieuwe. Bringo biedt een breed scala aan gebruikte golfkarren aan, inclusief voertuigen uit hun verhuurvloot en ex-vloot karren uit Spanje en Portugal. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen en voordelen bij het kopen van een gebruikte golfkar bij Bringo:

Voordelen van het kopen van een gebruikte golfkar

  • Kostenbesparing: Een van de grootste voordelen van het kopen van een gebruikte golfkar is de lagere prijs in vergelijking met een nieuwe golfkar. Dit maakt het een kosteneffectieve optie voor zowel particulieren als bedrijven.
  • Grote beurt en garantie: Bringo zorgt ervoor dat alle gebruikte golfkarren een grote beurt krijgen voordat ze te koop worden aangeboden. Dit betekent dat de karren grondig worden geïnspecteerd en eventuele problemen worden opgelost. Bovendien worden de karren geleverd met garantie, wat extra gemoedsrust biedt.
  • Diverse opties: Bringo biedt een breed scala aan modellen en configuraties. Of u nu op zoek bent naar een golfkar voor persoonlijk gebruik of voor commerciële doeleinden, er is een goede kans dat u een geschikt model vindt in hun aanbod.
  • Snel wisselende voorraad: Vanwege de hoge omloopsnelheid van golfkarren bij Bringo, is het belangrijk om regelmatig hun website te bezoeken of contact op te nemen voor het meest actuele aanbod. Dit betekent ook dat u mogelijk snel kunt profiteren van nieuwe toevoegingen aan de voorraad.

Populaire modellen bij Bringo

  1. Bringo LPM8 gesloten: Een robuuste en gesloten golfkar die geschikt is voor verschillende weersomstandigheden.
  2. EZGO TXT verhoogd: Beschikbaar met nieuw groen bodywerk of nieuwe witte kappen. Deze modellen zijn elektrisch aangedreven en verhoogd voor extra gebruiksgemak.
  3. EZGO TXT met laadbak en verlichting: Ideaal voor het vervoeren van goederen dankzij de laadbak en de extra verlichting voor gebruik in de avond.
  4. Bringo LPM-14 gesloten elektrische golfkar: Een veelzijdige en betrouwbare keuze voor zowel persoonlijk als commercieel gebruik.
  5. EZGO TXT elektrische golfkar met flipflop en verlichting: Voorzien van flipflop functionaliteit en verlichting, wat het een handige keuze maakt voor diverse toepassingen.

Kwalitatieve tweedehands golfkarren

Bij Bringo kunt u rekenen op een breed scala aan kwalitatieve gebruikte golfkarren, allemaal zorgvuldig geïnspecteerd en voorbereid voor nieuwe eigenaars. Of u nu een golfkar nodig heeft voor recreatief gebruik, werk op een groot terrein, of commerciële activiteiten, Bringo heeft de juiste opties beschikbaar. Bezoek hun showroom in Lichtenvoorde of bekijk de website voor het meest actuele aanbod en profiteer van de vele voordelen van een gebruikte golfkar.

Bekijk hier het totale aanbod van golfkarren en shuttles. Neem gerust contact op voor advies, we zijn u graag van dienst.

Over Bringo Electric Vehicles

Missie
Bringo draagt bij aan elektrische mobiliteit voor iedereen, door het betaalbaar maken van eenvoudig elektrisch vervoer van personen en goederen. Bringo biedt daarvoor een professionele organisatie voor de import, het onderhoud en de service van elektrische voertuigen.

Visie
In een wereld waarin elektrisch vervoer een steeds grotere rol inneemt, levert en onderhoudt Bringo leuke, veilige en betaalbare elektrische voertuigen voor personen- en goederenvervoer. Omhoog innoveren met de golfkar als basis. Lees hier meer over Bringo.