Huren van een elektrische golfkar bij Bringo Electric Vehicles

Bringo Electric Vehicles biedt een brede selectie aan elektrische golfkarren, bussen en shuttles voor verhuur, die uiteenlopen van een 2-zitter tot een 23-persoons shuttlebus. Dit maakt het mogelijk voor klanten om precies het juiste type vervoer voor hun specifieke behoeften te vinden, of het nu voor intern gebruik is of voor evenementen buitenshuis. De flexibiliteit van de huurperiode, die kan variëren van slechts één dag tot langdurige huur of zelfs lease, benadrukt de aanpasbaarheid van Bringo’s diensten aan de uiteenlopende eisen van hun klanten.

Personalisatie en service

Een uniek kenmerk van Bringo’s verhuurservice is de optie om de gehuurde golfkarren te personaliseren. Klanten kunnen kiezen voor het bestickeren of volledig wrappen van de golfkarren om deze herkenbaar te maken voor hun bedrijf, locatie, of evenement. Dit biedt een uitstekende kans voor branding en het verhogen van de zichtbaarheid tijdens gebruik. Bovendien faciliteert Bringo het gehele proces, van personalisatie tot het transport van de gehuurde golfkarren, waarbij klanten de keuze hebben tussen zelf afhalen of laten bezorgen door Bringo.

Verzekering en vertrouwen

Alle golfkarren die door Bringo verhuurd worden, zijn gedekt onder hun WA-verzekering, wat een extra laag van zekerheid en vertrouwen biedt aan de huurders. Hoewel er een eigen risico is in het geval van schade, verzekert deze polis de huurder tegen onvoorziene omstandigheden, waardoor men zich kan focussen op het gebruik van de golfkar zonder zich zorgen te hoeven maken over potentiële financiële risico’s.

Huur ook een elektrische golfkar van Bringo

Het huren van een elektrische golfkar bij Bringo Electric Vehicles biedt niet alleen een breed scala aan opties en flexibiliteit in huurperiodes, maar ook de mogelijkheid tot personalisatie en de zekerheid van een verzekering. Of het nu gaat om tijdelijk vervoer voor een evenement of als onderdeel van een bedrijfsoperatie, Bringo’s aanbod en service zorgen ervoor dat klanten een betrouwbare, gepersonaliseerde en zorgeloze ervaring hebben.

Bekijk hier ons totale aanbod van golfkarren en shuttles. Neem gerust contact op voor advies, we zijn u graag van dienst.

Over Bringo Electric Vehicles

Missie
Bringo draagt bij aan elektrische mobiliteit voor iedereen, door het betaalbaar maken van eenvoudig elektrisch vervoer van personen en goederen. Bringo biedt daarvoor een professionele organisatie voor de import, het onderhoud en de service van elektrische voertuigen.

Visie
In een wereld waarin elektrisch vervoer een steeds grotere rol inneemt, levert en onderhoudt Bringo leuke, veilige en betaalbare elektrische voertuigen voor personen- en goederenvervoer. Omhoog innoveren met de golfkar als basis. Lees hier meer over Bringo.