Service en ondersteuning bij Bringo Electric Vehicles

Bringo Electric Vehicles streeft ernaar om niet alleen bij de levering van elektrische voertuigen, maar ook daarna uitstekende service en ondersteuning te bieden. Hun benadering van klantenservice omvat maatwerk in onderhoudsplannen, afgestemd op de specifieke behoeften en voorkeuren van de klant. Dit betekent dat klanten die liever kosten besparen en zelf onderhoud uitvoeren, ondersteund worden, maar ook diegenen die het onderhoud volledig uit handen willen geven, kunnen rekenen op een all-in service-overeenkomst waarbij Bringo alle zorgen uit handen neemt.

Uitgebreide servicedienst

Bringo beschikt over een professioneel service-apparaat bestaande uit 5 full-time monteurs, 4 chauffeurs, en diverse partners door het hele land. Hun moderne werkplaats is voorzien van 3 hefbruggen en heftrucks, waardoor ze gelijktijdig aan meerdere projecten kunnen werken. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte service, zowel vanuit de werkplaats als op locatie.

Onderdelen en accessoires

Het onderdelenmagazijn van Bringo is zeer uitgebreid en gevuld met niet alleen onderdelen voor Bringo voertuigen, maar ook voor merken zoals EZGO, Club Car, en Yamaha. Of het nu gaat om het opbouwen van een laadbak, het installeren van een lichtset, of de aanschaf van accu’s, Bringo heeft de middelen en expertise in huis om te voorzien in de behoeften van hun klanten.

Vervangend vervoer

Mocht een elektrisch voertuig van een klant onverwachts langer niet beschikbaar zijn, biedt Bringo vervangend vervoer aan. In de meeste gevallen gaat het om een vergelijkbaar model, waardoor klanten hun dagelijkse activiteiten zonder onderbreking voort kunnen zetten.

Bringo Electric Vehicles onderscheidt zich door een klantgerichte aanpak, waarbij flexibiliteit in service en onderhoud centraal staat. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid is duidelijk zichtbaar in elk aspect van hun dienstverlening, van het onderhoudsplan op maat tot de uitgebreide service-ondersteuning en de beschikbaarheid van een breed scala aan onderdelen en accessoires. Met Bringo kunnen klanten rekenen op een betrouwbare partner voor al hun elektrische voertuigbehoeften.

Bekijk hier ons totale aanbod van golfkarren en shuttles. Neem gerust contact op voor advies, we zijn u graag van dienst.

Over Bringo Electric Vehicles

Missie
Bringo draagt bij aan elektrische mobiliteit voor iedereen, door het betaalbaar maken van eenvoudig elektrisch vervoer van personen en goederen. Bringo biedt daarvoor een professionele organisatie voor de import, het onderhoud en de service van elektrische voertuigen.

Visie
In een wereld waarin elektrisch vervoer een steeds grotere rol inneemt, levert en onderhoudt Bringo leuke, veilige en betaalbare elektrische voertuigen voor personen- en goederenvervoer. Omhoog innoveren met de golfkar als basis. Lees hier meer over Bringo.