Service en ondersteuning

Het werk houdt bij ons niet op na aflevering van een elektrisch voertuig. Wij maken ons onderhoudsplan op maat en in overleg met onze klanten. Heeft u bijvoorbeeld handige mensen in dienst en bespaart u graag op de kosten? Dan vinden wij het zonde om bepaalde werkzaamheden door ons uit te laten voeren.

Maar wilt u geen omkijken hebben naar het onderhoud van de golfkar of shuttle? Dan kan ook! Voor u hebben wij een all-in service-overeenkomst waarin wij verantwoordelijk zijn voor al het onderhoud.

Servicedienst

Met 5 full-time monteurs, 4 chauffeurs en diverse partners in het land hebben wij een degelijk en betrouwbaar service-apparaat die zowel vanuit onze werkplaats als op locatie kan werken. Onze moderne werkplaats is uitgerust met 3 hefbruggen en heftrucks zodat we tegelijkertijd aan meerdere projecten kunnen werken.

Onderdelen en accessoires

Ons onderdelenmagazijn is tot aan de nok toe gevuld. Ons motto is dan ook: je kunt nooit genoeg onderdelen op voorraad hebben liggen. Wij hebben niet alleen onderdelen en accessoires voor Bringo voertuigen maar ook voor EZGO, Club Car en Yamaha.

Heeft u al een golfkar en wilt u en laadbak of lichtset opbouwen? Wij hebben de juiste middelen in huis om dit te doen! Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor accu’s.

Vervangend vervoer

Als u niet zonder uw elektrische voertuig kan, of als uw voertuig onverhoopt langer uit de running is dan bieden wij vervangend vervoer, in 9 van de 10 gevallen een vergelijkbaar model.