FAQ items aan het laden...

Bringo in de zorg

Bringo levert en onderhoudt elektrisch golfkarren en shuttles in de zorgbranche. Na vele jaren ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om een betrouwbare partner te zijn. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en hebben in het verleden o.a. de volgende projecten gerealiseerd:

  • Voor tal van ziekenhuizen hebben wij personenshuttles geleverd om de afstand tussen parkeerplaats en ingang te overbruggen. In 90% van de gevallen waren dit gesloten voertuigen (schuifzeilen of deuren). Afhankelijk van de beschikbare ruimte hebben wij 4- 6- 8- en zelf 14-zitters geleverd.
  • Naast de buitenshuttles leveren wij ook voertuigen met een kleine draaicirkel voor binnen. Meestal wordt gekozen voor een Bringo PM-2+2 waarmee, naast de chauffeur, 3 personen vervoerd kunnen worden.
  • Voor goederenaanvoer of technische dienst hebben wij diverse Bringo’s met laadbak beschikbaar. Deze laadbakken kennen vele variaties. Open, gesloten, met rolluiken etc.

Service en tijdelijk vervoer

Bringo’s moeten rijden. We hebben niets aan een golfkar of shuttle die stil staat. Bringo heeft een landelijk service-apparaat en kan snel ter plaatse zijn om eventuele storingen op te lossen. Mocht dit op locatie niet mogelijk zijn, dan hebben wij een grote vloot voertuigen staan om de tijd te overbruggen. Service kan op afroep, of we kunnen afspraken samenvatten in een service-overeenkomst.

Maatwerk

Heel veel accessoires zitten inmiddels standaard in ons assortiment. Denk hierbij aan uitklapbare instaptredes, rollatordragers en instapbeugels. Maar ook aan specifieke veiligheidseisen zoals wegrijbeveiling of GPS-tracking.